Ændre og slette brugerprofiler

For l�nge siden

WinNT, Win95, Win98, Win2K, WinME, WinXP, Win2003, Vista, Win2008, Win7

Tak til Kenn L. Schjødt

Brugerprofiler består af en user.dat (Registry indstillinger), din desktop og måske din start menu (kan vælges til og fra). En profil bliver automatisk dannet, når man svarer ja til denne dialogboks "Du har ikke logget på denne computer før...", og profilen opdateres når windows afsluttes.

Disse profiler ligger i Windows\Profiles mappen, og kan slettes uden problemer. Desuden kan du i Kontrolpanel/Adgangskoder slå brugerprofiler fra, så du er fri for at skulle logge ind på Windows. Dog skal man slette Bruger Profiler uden at være logget på, dvs. trykke "cancel" ved Windows Login, ellers så opdateres (eller gendannes) profilen når man afslutter.