Fonts biblioteket spiser mine filer

For længe siden

WinNT, Win95, Win98, Win2K, WinME, WinXP, Win2003, Vista, Win2008, Win7, Win8

Hvis du gemmer en fil i biblioteket C:\WINDOWS\FONTS (som er et skjult bibliotek) vil det, med mindre du bruger enten Total Commander, Norton Commander, den gamle Filhåndtering fra Windows 3.1x eller kort sagt: Hvis du bruger Explorer, se ud som om, filen er blevet væk. Helt væk. Den er hverken på din harddisk (Find kan heller ikke finde den eller i papirkurven, så hvor er den så blevet af ??
Windows nægter at se andet end font filer i dette bibliotek, så derfor er det kun tredieparts filhåndteringsværktøjer, der kan finde andet... (den gamle Filhåndtering fra Windows 3.1x er i denne forbindelse også at betragte som et tredieparts program). Naturligvis (var jeg lige ved at sige) kan du også finde andet end font filer i FONTS biblioteket, når du er i DOS...

... og tak til Nis for denne lille krølle:

Jeg bor på kollegie med internt netværk. Jeg mappede E-drevet til harddisken i min kærestes maskinen. Når jeg så i Explorer gik ind i E:\windows\fonts, så jeg indholdet af C:\windows\fonts! Jeg har ikke udforsket det nærmere, men vi fik os nogle hårde diskussioner om, hvilke fonte hun havde.