Genopfrisk explorer

For længe siden

Generelt

Hvis du skulle fåbehov for at genopfriske Explorer, behøver du ikke genstarte din computer. Tryk i stedet Ctrl-Alt-Del, vælg Explorer pålisten og vælg Afslut job. (Bare rolig, der sker ikke noget med andre programmer, du har kørende). Umiddelbart efter vil der komme det sædvanlige vindue frem, der dukker frem, når du vælger Luk fra Start-menuen, og her svarer du naturligvis Nej til at lukke computeren eller genstarte.
Efter 5-15 sekunder, vil et nyt vindue komme frem, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at afslutte programmet og her trykker du på Afslut job.
Proceslinien og alle ikoner på skrivebordet vil derefter forsvinde for et kort øjeblik, men kommer frem igen efter at Explorer automatisk genindlæses...
Vær dog opmærksom på, at programmer, der indlæses i forbindelse med opstarten (i "Start" under "Programmer" i Start-menuen) også vil blive afsluttet, og ikke vil blive genaktiveret i forbindelse med den automatiske genindlæsning af Explorer, så hvis du benytter et antivirus program som Norton Antivirus, eller QuickRes, EzDesk eller andre programmer, der lægger sig i bakken til højre påproceslinjen, vil du blive nødt til at starte disse op enkeltvis fra Start-menuen/programmer/start.