Hurtigere internetopkobling...

For l�nge siden

Generelt

Irriterer det dig at det tager så; lang tid at koble til internettet ? - Klik på "Denne Computer", klik på "Netværk via modem", højre-klik på din internetforbindelse og vælg "Egenskaber" og klik på "Servertype".
Under "Avancerede indstillinger" skal du fjerne krydset i "log på netværket" og (hvis den ikke er grå(deaktiveret)) fjerne krydset i softwarekomprimering.
"Log på netværket" er kun nødvendig, hvis du ringer op til et Microsoft netværk og vil logge på som fjernbruger, og hvad angår komprimering, såhar dit modem hardwarekomprimering...
Hvis du i 386enh sektionen i SYSTEM.INI skriver COMxBuffer=1024 (hvor x er nummeret påCOM-porten) og fjerner fejlkorrektion og i Egenskaber for dit modem under fanen "Tilsluttet", under Avanceret og Yderligere indstillinger tilføjer strengen "AT%C0" som ekstra modemparametre, kan du presse noget ekstra hastighed ud af modemet. (Bemærk dog at det ikke er alle modemer, der understøtter denne kommando)
For at fåendnu mere fart på skal du også, når du alligevel i forbindelse med at du har slået "log på netværket" fra, fravælge NetBEUI (hvis du ikke bruger Windows lokalnetværk med fil- og/eller printerdeling) og IPX/SPX (hvis du ikke bruger NOVELL netværk eller lignende... vær sikker på at TCP/IP stadig er markeret). Når du har gjort dette, kalder du kontrolpanelet frem, klikker på "Netværk", fremhæver Opkaldskort og vælger Egenskaber. Her klikker du på fanen Bindinger og fjerner markeringen fra alt andet end TCP/IP.