Hurtigere browser

For l�nge siden

Generelt

Om det er en egentlig fejl, eller det er fuldt bevidst vides ikke (hvis det er fuldt bevidst virker det bare ikke særlig velovervejet), men de fleste Microsoft 32-bit operativsystemer (herunder også Windows 2000) gør det, at de forsøger at scanne andre computere's delte mapper og filer for "planlagte opgaver" !
- Dette kan give en forøget ventetid på helt op til 30 sekunder i visse tilfælde, men gør du som beskrevet nedenfor, vil du kunne forøge hastigheden mærkbart både når du surfer på Internettet og på dit lokale netværk, med så vel Internet Explorer som den almindelige stifinder....

Start registreringsdatabaseeditoren (Klik på START knappen og vælg KØR og skriv "regedit" ogtryk enter) og begynd med at eksportere registreringsdatabasen til en *.reg-fil (som backup) - Under menupunktet registreringsdatabase finder du "eksporter registreringsdatabasefil".

Herefter finder du nøglen HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RemoteComputer\NameSpace og sletter nøglen {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}.

Ændringen træder i kraft med det samme; du behøver således ikke at genstarte din computer.

Start så stifinderen eller Internet Explorer og se forskellen !