Dunce med mail & news

2006-03-25 08:03:27

Generelt

Dunce (Dial Up Network Connection Enhancement) er et freeware program, der som standard automatisk "trykker" på "Tilslut til" knappen i det billede, der kommer op når du (eller Internet Explorer) starter "Netværk via Modem" for at koble op til internettet.

Som standard understøtter Dunce også Microsoft Network (MSN) ved at man vælger fanen MSN og markerer boksen "Enable MSN Support"

Hvis man bruger Dunce i meget mere end en uge, er den svær at undvære, og man begynder faktisk at blive irriteret over, at Microsoft Internet Mail and News ikke også er understøttet, så man helt kan slippe for at trykke på spankey("Enter");, når man skal hente post.

Heldigvis kan man sætte Dunce til automatisk at "trykke" på en brugerdefineret tast.

Hvis man under fanen DUN sætter "hak", i "Bypass User Defined Dialog waiting" og udfylder "Button Name" med OK og "Wndow Title" med f.eks. Opret forbindelse til Image Scandinavia (Hvis du bruger Image Scandinavia som internetudbyder), såringes der automatisk op, når du starter Microsoft Internet Mail and News, hvis der er post i udbakken, der ikke er afsendt eller hvis mail-programmet er sat op til at hente post med et vist mellemrum.

Dette trick kan naturligvis også bruges med andre mail-programmer.