Dobbelt-klik åbner "søg"

2006-03-25 07:32:33

Generelt

Tak til Per Nielsen

Hvis man kommer ud for, at når man dobbelt-klikker på en mappe, så åbnes "søge-boksen" i stedet for selve mappen, kan problemet være, at man har ændret på standardindstillingen for mapper.

Det vil såogså være sådan, at hvis man klikker pået ikon starter programmet som genvejen peger på og alt er som det skal være samtidig med at hvis man nøjes med at enkelt-klikke på en mappe åbnes rullelisten med de forskellige kommandoer, men i stedet for at fremhæve den øverste, nemlig "Åben" vil "Søg på " være fremhævet.

Det, der er sket, er følgende: Man åbner en mappe. Herefter åbnes "VIS", derefter "INDSTILLINGER", og man vælger "FILTYPER". Man finder "FILMAPPE" pålisten og dobbelt-klikker på denne. Herefter fremkommer dialogboksen "REDIGER FILTYPE".

Hvis man sådobbelt-klikker på den øverste handling nemlig "FIND", -vil søge-dialogboksen blive sat til standardvalg og vil efterfølgende komme frem hver gang man dobbelt-klikker på en mappe.

Gad vide om du ikke efter denne gennemgang selv vil være i stand til at regne ud, hvordan man sætter standardvalget tilbage til "Åbn mappe".