Automatisk afspilning af musik CD

For l�nge siden

WinNT, Win95, Win98, Win2K, WinME, WinXP, Win2003, Vista, Win2008, Win7

Hvis du gerne vil slåden automatiske afspilning fra, højre-klikkes på "Start", klik derefter på "Vis", på "Indstillinger", på "Filtyper", på "CD-skæring", på "Rediger", på "Afspil", og ret såstandard, så"Afspil" ikke er fremhævet.

Ønsker du at slå den automatiske afspilning til, hvis du f.eks. har haft installeret QuickCD eller FlexiCD fra Microsoft's Power Toys, skal du naturligvis blot fremhæve "Afspil" i stedet... Ønsker du at skifte din CD-afspiller tilbage til CDPLAYER.EXE i stedet for f.eks. FlexiCD, så du igen får mulighed for at lade Windows kunne vise oplysningerne om CD'en (kunstner, titler og skæringer), klikker du blot på Edit og erstatter FLEXICD.EXE med CDPLAYER.EXE (efterfulgt af parameteren /START hvis CD-afspilleren automatisk skal begynde afspilning).

Ønsker du kun at slå den automatiske afspilning fra en gang imellem, kan du blot trykke på SHIFT i nogle sekunder efter at CD-skuffen er gået ind.

Har du TweakUI, der er en del af Microsoft's Power Toys er der på fanen Paranoia under Things that happen behind your back to felter, du kan krydse af, der hedder "Play audio CD's automatically" og "Play data CD's automatically"